Kerstkaartenruil – gestuurd en gekregen

Vorige jaren deed ik met plezier mee met Secret Santa georganiseerd door Tess. Zij kreeg dit jaar haar eerste kindje en organiseerde deze keer heel begrijpelijk geen Secret Santa. Gelukkig is Blogland groot en kon ik dit jaar bij Romina en bij Meisje deelnemen aan een soortgelijke swap. Romina deed van #kerstruil. Ik verstuurde mijn pakketje braaf op tijd, maar ik heb helaas zelf nog niets ontvangen. Ik hoop dat het gewoon nog onderweg is en zal hier dan braaf beide pakketjes showen.

Meisje van Nummer 44 organiseerde een kerstkaartenruil en daarvan kreeg ik al wel alles aan, dus deel ik even wat ik stuurde en wat ik aankreeg.

Gestuurd

Knutselen is even moeilijk met die verbouwingen hier, maar ik wilde wel graag een persoonlijke touch geven aan de kaartjes die ik stuurde en daarom stak ik bij beide kaarten en zelfgemaakt paar oorbellen.

https://gerhildemaakt.wordpress.comDeze stuurde ik naar Katrien van de blog Jongens toch!

https://gerhildemaakt.wordpress.comEn dit ging naar Inge van de blog Madame Stof, aan wiens Instagramchallenge (#30dagen30details) ik dit jaar meedeed. Zij maakt dan wel zelf juwelen, misschien zou ze het ook leuk vinden om een paar te krijgen dat door iemand anders gemaakt is.

Gekregen

kerstkaartenruil gekregenIk kreeg ook twee kaartjes, ah ja, dat is het leuke van een swap!

kerstkaartenruil blogvansabrinaSabrina stuurde mij een kaartje met een briefje en een kerstboompje dat ze samen met haar dochter Anna gemaakt had. Zo leuk!

kerstkaartenruil lepetitrequinHaaike van le petit requin, stuurde mij een heel origineel kaartje, met centjes. Supertof gedaan! We hebben al even voldoende centjes voor onze toekomstige toiletvloer (en als trouwe en vaakst reagerende lezeres zal ze dat wel weten), maar dit is echt leuk gevonden!

Dank je Sabrina en Haaike voor de kaartjes en dank je Meisje om de kerstkaartenruil te organiseren!

11 gedachten over “Kerstkaartenruil – gestuurd en gekregen

 1. Kaartjes krijgen is altijd leuk! En vooral die waar een persoonlijke touch aan is gegeven.
  Staat de toiletvloer voor dit jaar gepland? Ik ben ondertussen wel heel benieuwd geworden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hihi, ik wist inderdaad wel dat je al genoeg centjes had, maar een paar in reserve leek mij niet zo erg ๐Ÿ˜‰ Komt de vorm en de kleur van het raam je trouwens niet bekend voor? ๐Ÿ™‚

  Leuk dat je oorbelletjes meestuurde met jouw kaartjes, mooie persoonlijke touch!

  Ik duim alleszins dat je kerstruilpakketje nog arriveert.

  Like

  • Amai, dat was mij zelfs nog niet opgevallen! De vorm hebben we iets anders ingevuld (ik hoop dat de ramenmaker snel het kapotte raam komt vervangen, zodat ik alles kan delen) en met de kleur scoorde je sowieso. De link had ik niet gelegd. *oeps*

   Like

   • Haha, geen probleem, ik heb nog getwijfeld of ik een expliciete vermelding van de ramen zou maken omdat ik al vreesde dat het nogal onopvallend was ๐Ÿ™‚
    Jammer dat de ramenmaker nog steeds niet gekomen is; hopelijk komt het snel in orde!

    Like

 3. Jullie centjesvloer, ik had er hier al iets over gelezen. Dan wel tof dat je zo’n gepersonaliseerd kaartje hebt gekregen ๐Ÿ™‚ . Ik vind zelfgemaakte kaartjes altijd leuk. Tof gedaan!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s