Centjesvloer: voldoende centjes verzameld!

centjesvloerJawel, we zijn nog steeds van plan om de vloer in ons toekomstige toilet te bekleden met centjes. Ik deed hier een oproep om mee te sparen en dat heeft goed gewerkt! Vrienden, familie, een hele hoop blogsters … Langs alle kanten kregen we hulp. Ik had zelfs de indruk dat anderen meer hun best deden dan wij. Echt geweldig.

Sommigen verzamelden meer dan 500 centjes (of hadden die nog ergens liggen zelfs) en dus wisten we dat die 5769 centjes haalbaar waren. Van mijn ouders kreeg ik met mijn dertigste verjaardag meer dan 1000 (!!!) centjes en nu weten we het dus wel zeker: we hebben er voldoende.

Was jij ook aan het sparen voor ons, dan mag je ons de centjes zeker nog bezorgen en ja, ik geef met alle plezier nog iets in ruil.

Dank je wel aan alle verzamelaars!

17 gedachten over “Centjesvloer: voldoende centjes verzameld!

  1. Wow, dat is echt geweldig! Ik ben heel erg benieuwd naar hoe de vloer eruit komt te zien en wat voor coating je er overheen gaan doen om het een beetje makkelijk schoon te houden.

    Like

  2. Ik ben ook al benieuwd naar jullie eindresultaat! Ik had het idee vroeger al eens gepind, maar heb het tijdelijk laten varen omdat ik vermoed dat het misschien niet mogelijk is om met een ecologisch middeltje te coaten… Als we binnen een jaartje ofzo aan de afwerking van ons huis beginnen, ga ik me misschien wel nog eens informeren bij een bouwwinkel met ecologische materialen πŸ™‚

    Like

  3. Waw, zalig dat je dat al zo snel bij elkaar gekregen hebt! Ik ben blijven verzamelen, maar bon ja, gezien mijn beperkt eurogebruik heb ik er momenteel 5 ofzo, dus dat is misschien wat onnozel om nog als “reserve” op te sturen πŸ™‚

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s