Eindelijk! Een fotoalbum van ons feest.

Twee jaar geleden waren wij tien jaar samen en gaven wij een feest. Wij hadden vrij vroeg in onze relatie beslist dat we nooit zouden trouwen en vonden tien jaar wel een mooie periode om te vieren. In mijn 30-voor-30-lijstje was puntje 17 het maken van een fotoalbum voor dat feest, want oeps, dat was er nog steeds niet. Eind juli word ik effectief 30, dus maakte ik er eindelijk eens werk van. Ik koos voor webprint.nl voor het maken van dit fotoalbum.

https://gerhildemaakt.wordpress.comTadaa! Superblij ben ik met het album! Het opstellen was gemakkelijk: het programma wijst zichzelf uit (en installeert niets op je computer, joepie!). Je kan spelen met achtergronden, fotoschikkingen, tekstvlakken … Enige nadeel vond ik dat er een foto op de kaft moest komen. Ik wilde oorspronkelijk een kaft met foam met dan enkel wat tekst op, maar omdat er een foto op moest, koos ik voor een harde kaft, want een foto op foam leek mij maar niets. Al ben ik zeker ook blij met de huidige kaft! Die taart heeft mijn zus toen gemaakt, lekker symbolisch met de kleuren (zoals uit de posts met de poesjes al bleek, verwijzen de kleuren naar onze haarkleuren). Leuk detail van haar, mooi in beeld gebracht door de fotograaf en daarom ook heel geschikt als coverfoto.

Nog wat details uit het album:

https://gerhildemaakt.wordpress.com https://gerhildemaakt.wordpress.comhttps://gerhildemaakt.wordpress.comOns geweldig rockabillybandje Rocket 88!

https://gerhildemaakt.wordpress.comHet prachtige uitzicht …

https://gerhildemaakt.wordpress.com https://gerhildemaakt.wordpress.comHet heerlijke (en zeer uitgebreide) dessertenbuffet!

Leuk om nog eens bij weg te dromen, twee jaar na datum.

Ik mag onder mijn lezers een waardebon van 30 euro verloten. Meedoen is simpel: gewoon in de reacties zeggen welk(e) product(en) je met de waardebon zou aankopen. Extra leuk vind ik het als je mij volgt op Pinterest, Bloglovin’ en/of Instagram! Meedoen kan tot en met 30 mei 2015.
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed.

8 gedachten over “Eindelijk! Een fotoalbum van ons feest.

 1. Amaai, dat was een geweldig feest!! Ik moet ook eens wat fotoboeken maken. Vooral ‘het eerste jaar van Emil’. Daar moet ik dringend eens werk van maken! 😉

  Like

 2. Ziet er een prachtig album van een prachtig feest uit! Leuk dat jullie je 10-jaar-samen zo hebben gevierd :-). Ik werkte onlangs ons trouwalbum af, we zijn volgende week alweer een jaar getrouwd… Ik doe graag mee aan de wedstrijd, er liggen hier nog honderden foto’s van onze VS-trip klaar om een album mee te maken (alweer twee jaar geleden).

  Like

 3. Leuke foto’s van wat er een heel leuk feest uitziet! En inderdaad, wat een locatie met zo’n zicht!

  Ik doe graag mee aan de wedstrijd, want wie weet is zo’n waardebon wel de spreekwoordelijke schop onder mijn gat om eens eindelijk aan al die albums te beginnen (van mijn Erasmus, Canada, citytrips, Zwitserland, duikreizen…)!
  Het zou dus waarschijnlijk een van de fotoalbums worden, al willen we ook wel wat foto’s omhoog hangen aan de muur, dus een canvas is zeker ook een optie.

  Op Pinterest volg ik je al, Bloglovin’ gebruik ik niet (maar ik volg je wel al op Feedly) en Instagram heb ik niet 😉

  Like

 4. Ik krijg er vooral terug snoepzin van als ik de foto’s zie :-). En de muziek was ook echt tof. Leuk om zo direct terug in de sfeer te komen door gewoon een paar foto’s te zien.

  Al is het nog lang geen kerstmis, mij lijkt het wel leuk om mijn nichtjes en neefjes te verrassen met een kerstbal met hun hoofd op :-).

  Like

 5. Pingback: 28 before 29 – Maand 7 & 8 – Le petit requin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s