Groot nieuws!

Jawel, een heuse aankondiging op deze blog. Ik heb groot nieuws!

Nee, ik ben niet zwanger (wij willen geen kinderen, weet je nog?). Nee, wij gaan niet trouwen (wij willen niet trouwen, weet je nog?). Nee, wij gaan niet verhuizen (wij zijn nog druk bezig met onze verbouwingen, weet je nog?).

Mijn blog verhuist wel. Ik droomde al langer van mijn eigen domein. Mijn naam is al moeilijk genoeg, die ‘wordpress’ in de URL maakt het alleen nog moeilijker. En langer, dat ook. De cursus ‘Meststoffen voor jouw blog‘ die ik mocht testen, maakte de droom iets concreter. De effectieve uitwerking van de droom heeft even op zich laten wachten en het ziet er daar nog niet helemaal uit zoals ik zou willen, maar dat komt nog wel. Het heeft lang genoeg geduurd, ik wil de stap nu gewoon zetten.

gerhildemaaktDus! Wees welkom op www.gerhildemaakt.be! Voor mensen die mij volgen via Bloglovin’ is de overstap al in orde, die hoeven dus helemaal niets te doen. Mijn Instagrampagina blijft gewoon hetzelfde, hoera! Mensen die mij volgen via mail of wordpress.com zullen een nieuwe manier moeten zoeken om mij te volgen. Ik raad Bloglovin’ aan, maar maakte eindelijk ook een Facebookpagina aan. Ook daar is iedereen welkom, uiteraard!

11 gedachten over “Groot nieuws!

 1. Oh proficiat met de oversteek! Ik ben ook zoooo blij met mijn eigen domein :-). En er is zóveel mogelijk met wordpress.org. Veel plezier ermee! Ik blijf volgen :).

  Geliked door 2 people

  • Dank je! Van de technische kant ken ik niet veel, maar ik ben wel blij dat ik eindelijk de stap gezet heb. Het is nog wat uitzoeken wat kan en wat niet.
   Geen reclame meer onderaan mijn berichten, hoera!

   Like

 2. Yes gefeliciteerd!!! Ben je meteen gaan volgen op Bloglovin (sowieso de fijnste manier om blogs te volgen als je t mij vraagt haha). Je site ziet er super uit! Hoop dat je net zo gelukkig wordt met je nieuwe eigen blog als ik ben, echt het is heerlijk!

  Geliked door 1 persoon

 3. Gefeliciteerd! Gaat het nou vanzelf met bloglovin?
  Ik denk er ook weleens over om over te stappen, maar ben nog wat huiverig voor het ‘gedoe’ dus lees graag jouw ervaringen.

  Like

  • Ik heb even moeten kullen voor Bloglovin’, maar het ging best vlot, hoor. Het gedoe heeft ervoor gezorgd dat het even duurde voor alles echt in orde was, maar dat lag eerder aan technische problemen (waar ik niets aan kon doen) en niet altijd evenveel goesting van mezelf. Gewoon de juiste hosting kiezen, dat is belangrijk! En ik heb ook veel gehad aan de cursus WordPress van verbeelding.org.

   Like

 4. Je kan ook (als je wenst) een redirect zetten op deze pagina. Zo worden mensen automatisch na x aantal seconden (beslis je zelf) doorverwezen naar je nieuwe pagina !
  Veel succes met de domeinnaam !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s