Kerstman spelen

Voor mijn derde blogverjaardag wilde ik een cadeautje op maat weggeven. Lizzie van de leuke kattenblog Lizziecats won en ik kon aan de slag met volgende trefwoorden.

Knipsel winnares https://gerhildemaakt.wordpress.comLeuke trefwoorden om mee aan de slag te gaan! Dit werd uiteindelijk het verrassingspakket.

https://gerhildemaakt.wordpress.comChinese thee en fairtrade rooibos, gemalen koffie van een delicatessenzaakje in de buurt (mijn collega, die 25 kilometer hiervandaan woont, koopt er al tien jaar haar koffie, dus dat lijkt me wel een goede referentie), lekkere chocolade, een zelfgemaakte kaars en zelfgemaakte juwelen (oorbellen en een speldje), Funny girl van Nick Hornby (het laatste boek van mijn favoriete auteur) en kattenspeeltjes en -snoepjes voor haar mooie katten Chubbie & Brownie.

https://gerhildemaakt.wordpress.comJuwelen geven aan iemand die je nog nooit gezien hebt, is niet evident, dus ging ik af op het trefwoord ‘kleurrijk’.

Lizzie liet al weten dat ze blij is met het pakket, joepie! Jaja, ook voor onbekenden is kerstman spelen leuk.

Won jij al vaak een prijs? Heb je al leuke cadeaus gekregen van de kerstman?

15 gedachten over “Kerstman spelen

  1. Wat een leuk pakketje! Ik win helaas heel weinig, hoewel ik heel vaak meedoe met wedstrijden. En die ene keer dat ik wel won, was het dan nog wel een pakje voor mijn moeder ook, haha.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s