Flocken voor Margot

Door de verbouwingen lukt knutselen en frutselen hier niet meer zo goed en gaf ik al eens letterkoekjes (met een centje) als cadeautje bij een geboorte. Maar toen mijn ex-collega Mieke en haar vriend Martijn hun dochter Margot noemden (en als meter en peter Marleen en Marc kozen), kon ik niet anders dan een M-pakketje maken voor het babybezoek.

flocken Margot https://gerhildemaakt.wordpress.comIk informeerde eerst wel bij een andere ex-collega of de kersverse ouders geen M&M’s hadden in de plaats van doopsuiker, maar dat bleek niet het geval, dus M&M’s konden al zeker bij het cadeautje. Verder flockte ik een M op een body’tje van biokatoen en op een slab. De M viel wat groot uit, maar ik had geen slab bij mij toen ik het formaat koos en zo veel babyervaring heb ik niet. De slab werd meteen in gebruik genomen na een voeding en ik mocht een aan-foto nemen van de slab, dus het grote formaat van de M kan geen kwaad, denk ik.

flocken Margot https://gerhildemaakt.wordpress.comIntussen zag ik de slab ook op Facebook verschijnen bij ander bezoek. Supertof!

9 gedachten over “Flocken voor Margot

  1. Ik vind het ook net mooi met die M zo groot. En dat ze daardoor net iets minder nuttig is, goh ja, ik vermoed dat elke slab bij zo’n klein kindje héél snel de was invliegt, dus of dat nu nog net een ietsiepietsie sneller is, maakt dan ook niet echt uit vermoed ik 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s