Dinsdag pinsdag #17

Dinsdag! Tijd voor een vers rondje inspiratie, met vondsten van het internet. Ik vind het trouwens heel leuk om te zien dat mijn rubriek navolging krijgt. Ga zeker ook eens kijken bij Mademoiselle Fresita!

DIY

https://www.pinterest.com/pin/557601997594264514/Een windlicht met wijnkurken, omdat een DIY niet altijd moeilijk en ingewikkeld moet zijn om een tof effect te geven.

Kokeneteken

https://www.pinterest.com/pin/557601997594037512/Dit is een recept dat ik een jaar of zeven geleden een paar keer gemaakt heb en nadien nooit meer. Onlangs had ik er nog eens zin in en ik zocht het recept opnieuw op. Zo speciaal is deze gehaktschotel met paprika niet, maar de gyroskruiden maken het wel echt af.

Zoetigheid

http://www.junnekesrecepten.be/recept/611/gebakken-karamelcheesecake-met-speculoosbodem.htmlAkkoord, nu deel ik alweer een recept van mijn schoonzus en ze heeft hier zelfs al een gastrubriek, maar deze gebakken karamelcheesecake met speculoosbodem kon ik niet anders dan even delen. En het beste? Je kan die ook gewoon bij haar bestellen.

Woorden

https://www.pinterest.com/pin/557601997594484740/Misschien moet ik dan ook maar ophouden met mijn glitterdraden uit te trekken.

Schattig

https://www.pinterest.com/pin/557601997594435296/Bij pinguïns is liefde blijkbaar echt voor eeuwig en altijd. Zo lief!

Wil je deze pins al eerder zien? Volg mij dan op Pinterest!

 

10 gedachten over “Dinsdag pinsdag #17

  1. Oh dit is zo’n heerlijke rubriek, met instant happy gevoel. En straf weer, hoe toevallen bestaan. Zelf verzamel ik met name ook tijdens het jaar kurken stoppen (daarover binnenkort meer). Die glitterdraden vind ik ook goed gevonden. Quotes, altijd leuk. En ook het geheel was leuk om lezen, reden te over om terug te komen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Heb die quote meteen gepind (en nu inderdaad ook proberen ze niet meer met afgrijzen te bekijken). De kurken wordt bij ons verzameld om als bodembedekker te dienen in de tuin van mijn vader.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s