Liebster Award #2

liebster_awardSilke van de blog Julienne nomineerde mij voor een Liebster Award. Het is niet de eerste keer dat ik ervoor genomineerd werd en dus zal ik nu enkel haar vragen beantwoorden. Als je elf random weetjes over mij wil weten, kan je die hier lezen.

 1. Wat is het laatste cadeautje dat je voor jezelf kocht?
  Oei, het is al heel lang geleden dat ik echt bewust een cadeautje voor mezelf gekocht heb, maar het laatste dat ik überhaupt voor mezelf heb gekocht, zal mijn bestelling bij Big Green Smile zijn, met onder andere dit en dit.
 2. Heb je (de laatste tijd) een lievelingsliedje? Zo ja, welk?
  Ik heb niet echt een lievelingsliedje momenteel, maar ik geniet wel van de covers van Her Band op Stu Bru op donderdagochtend.
 3. Deel jouw favoriete plekje in je stad/dorp/gemeente met ons.
  Ik woon in Antwerpen (Oud-Berchem) en mijn favoriete plekje zal in de toekomst waarschijnlijk ons huis zijn, maar omdat het nu nog een werf is, eerder ons kot. Twee oude arbeiderswoningen, midden in de stad, maar wel achterin met eigen binnenkoer. Heerlijk rustig en toch centraal. Voor een meer toegankelijk plekje denk ik eerder aan de kaaien, heerlijk zitten daar op een mooie zomerdag/-avond.
 4. Welke 5 producten staan er altijd in jouw koelkast?
  Eieren, jonge kaas, amandelmelk, sojayoghurt en sausjes.
 5. Welke blogpost van jou moeten we zeker gelezen hebben?
  Toch wel deze. Al hebben de meesten die hier volgen die al gelezen, denk ik, aan het aantal reacties te zien en sinds de blogpost ook op Charlie heeft gestaan. *trots*
 6. Wat is jouw favoriete herinnering uit je kindertijd?
  Moeilijk! Euhm, een van de vele momenten met mijn beste vriendin (en buurmeisje).
 7. Welke film doet jou een traantje wegpinken?
  Ik ben niet de grootste traner, meestal moet ik eerder gewoon eens slikken wegens een krop in mijn keel, maar ik denk dat The Fault in Our Stars de laatste film is waarbij ik een traantje moest wegpinken.
 8. Waarom ben je beginnen bloggen?
  Oorspronkelijk om wat reclame te maken voor de juwelen en kaarsen die ik toen maakte en verkocht. Vandaar ook de ‘maakt’ in mijn blognaam. Door de verbouwingen ben ik met dat bijberoep gestopt, maar het bloggen is gebleven en een belangrijkere rol gaan spelen.
 9. Wat is jouw ultieme reisbestemming?
  Goh, moeilijk er een vast te pinnen. Ik ben geen grote reiziger en geen fan van het effect van vliegtuigreizen op het milieu. Bijgevolg kan je mijn vliegtuigreizen op één hand tellen en dat wens ik nog even zo te houden. Ik wil vooral eerst Europa ontdekken, maar eigenlijk zou ik ooit ook wel naar New York willen. Al zal dat vermoedelijk pas voor over een jaar of tien à twintig zijn, eerst is Europa aan de beurt.
 10. Waar kan jij echt van genieten?
  Van veel, maar met stip op een: zon op mijn gezicht. Ik word daar instant goedgezind van.

13 gedachten over “Liebster Award #2

 1. Ook al doen deze stokjes vaak de ronde, ze blijven leuk! Dit jaar las ik het boek ‘The Fault in Our Stars’ en ben nu benieuwd naar de film!
  Was je tevreden van de service van Big Green Smile? Ik zou er graag wat producten van Method bestellen, omdat je hier niet alles in de winkel kan vinden…

  Like

 2. Fijn om je wat beter te keren kennen. Ik ga ook maar eens gaan piepen op Big Green Smile. Meestal bestel ik mijn ecospul bij Kudzu, maar het kan nooit kwaad om eens te gaan window shoppen op een ander, he. 😄 En je mag best trots zijn op dat artikel!

  Geliked door 1 persoon

  • Vreemd, ja. Ik heb het hier toch al verschillende keren vermeld (wel al een paar maanden geleden). Ik heb hier ook wel geschreven over een weekendje naar Ieper, maar dat is ook al een paar maanden geleden en ging toch duidelijk over een uitstap voor ons. Vreemd, ja. Ik woon dus in Antwerpen. 🙂

   Like

 3. The Fault in our stars was inderdaad ontroerend.
  En eieren, dat staat er bij mij ook wel altijd in de koelkast 🙂
  Proficiat met je award en het artikel in Charlie! Terecht trots!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s