Count your blessings #42

drooggeroosterde noten bestellen bij Pit&Pit (lekker en gezond) * meer dan een uur Candid Camera kijken: sommige best flauw, maar sommige best goed gevonden, maar vooral heerlijke ontspanning * kastanjes rapen en poffen (ik had – bij mijn weten – nog nooit gepofte kastanjes gegeten, dus daar moest dringend verandering in gebracht worden)

https://gerhildemaakt.wordpress.com kastanjesnajaarszon * mijn vriend die zich vastbijt in de verbouwingen * een kaartje krijgen van het nichtje dat met de school aan zee zit * mogen gastbloggen bij Kim * toevallig op een tentoonstelling stoten * genieten van een try-out van Mira (vorig jaar zou zij bij ons een huiskamerconcert zijn komen geven, maar dat kon toen niet doorgaan – blij dat ik haar eindelijk live aan het werk gezien heb)

8 gedachten over “Count your blessings #42

 1. oooh, wat een fijne momentjes weer! Ik bestelde onlangs ook voor de eerste keer bij Pit & Pit, en da’s voor herhaling vatbaar!

  en jaaa, geen herfst zonder gepofte kastanjes โค we moeten onze jaarlijkse boswandeling nog inplannen, maar erna is het zeker van dat!

  Like

  • Ik vond vooral drooggeroosterd wel een ontdekking, dat had ik nog nergens gezien. Ook het feit dat je veel minder verpakking hebt (als je in grote hoeveelheden koopt toch) en nadien kan je de potten hergebruiken. Leuk dat je zo veel dezelfde verzamelt, staat misschien nog goed in mijn toekomstige nieuwe keuken. ๐Ÿ™‚
   Veel plezier met wandelen en poffen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s