Dinsdag pinsdag #13

Dinsdag! Tijd voor een nieuwe lading inspiratie, quotes en schattigheid!

DIY

http://www.interiorguiden.se/Leuk idee! Een pallettafel met tegels als blad. De mooie tegeltjes gaan we ooit uit onze gang moeten breken en de kans is klein dat we er genoeg goeie gaan overhouden om de gang opnieuw te leggen. Misschien leuk om ze in iets anders te verwerken, zoals een tafel.

Kokeneteken

https://www.pinterest.com/pin/557601997589912040/Of het ook echt zo gemakkelijk is als het eruitziet, weet ik niet, maar ik vind het wel leuk gevonden, dit eitje in een boke.

Zoetigheid

http://eenlepeltjelekkers.be/smeuige-chocoladetaart-met-zomerfruit/Deze smeuïge chocoladetaart zag ik op de kookblog eenlepeltjelekkers.be. De bovenste laag is meringue, mmm!

Woorden

https://www.pinterest.com/pin/557601997585999446/Ik vind het handig dat Pinterest laat weten dat je een bepaalde pin al bewaard hebt. Dit had ik onlangs voor met deze pin. Tijd dus om die hier te delen!

Schattig

https://www.pinterest.com/pin/557601997592871325/Het onderschrift bij deze pin is: ‘Is there anything better than puppy paws?’ Ik kan ze geen ongelijk geven.

Wil je deze pins al eerder zien? Volg mij dan op Pinterest!

20 gedachten over “Dinsdag pinsdag #13

 1. Wij hebben zulke tegels in de oude schouw geplaatst.
  Aan de foto’s van jullie gevel te zien hebben wij net zo’n soort huis als jullie (en ik vermoed ook in de dezelfde buurt?). Bij de renoveren van de living wisten we niet goed wat we moesten doen met de “opening” van de schouw, maar uiteindelijk hebben we daar een paneel in gezet met 16 zwart-wit cementtegels, gelijksoortig als die op het pallettafeltje. We krijgen er veel positieve commentaar op, dus als je 16 tegels kan redden is dat ook een optie.
  Helaas hebben de vorige eigenaren zulke mooie tegels uit de gang al weggestopt, dus die gaan we ooit (ooit!) opnieuw moeten leggen.

  Like

 2. de palettentafel hebben wij ook, maar zonder de tegeltjes…hoe krijg je die eraan? De link is in een taal die ik niet machtig ben jammergenoeg 🙂

  Like

  • Lotte, oude tegels zijn wel te verkrijgen via tweedehandssites of handelaren in oude bouwmaterialen. Nieuw zijn de tegels via designtegels.nl te verkrijgen. Dat is de goedkoopste leverancier van cementtegels met zulke patronen.

   Like

 3. Amai, die chocoladetaart ziet er suuuperlekker uit!
  Dat eitje in een boterham is lekker, maar ik heb toch wat moeten oefenen voor het lukte 🙂 Ik maak het wel net iets anders, nl. als “egg in a basket” waarbij je een gat maakt in je boterham en daar je eitje in doet. Misschien is deze manier waar je wel nog een echte bodem hebt om je eitje op te doen, iets makkelijker.

  Is dat trouwens een instelling, dat Pinterest je verwittigt van dubbele pins? Want bij mij doet die dat niet en dat is soms toch een beetje ambetant 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s