Count your blessings #34

vijf kilometer kajakken (er is nog wat werk aan mijn houding en tempo, maar dat komt nog wel) * toch nog aan het boek voor de volgende (mijn eerste) bijeenkomst van de boekenclub geraken (dank je D.) * dat boek (Mr Gwyn van Baricco) snel uitgelezen krijgen (het is dan ook geen lijvig werk) * een weekend alleen thuis * de reuzen op bezoek in Antwerpen (soms is het handig om groot te zijn: ik sta op de derde rij en kan toch de grootmoeder haar voeten zien ๐Ÿ™‚ )

#omareus

de eerste bijeenkomst (voor mij) van de boekenclub * beter weer * nog eens op het terras zitten van de Sonseveria * buren tegenkomen en aan de praat geraken * een elektrische fiets krijgen (cadeautje van de firma) * binnenkort bijgevolg een stevige fietsvergoeding krijgen * genieten van mijn laatste #korteritten * een avondje bij het water zitten * impulsief op bezoek gaan bij vrienden en hartelijk ontvangen worden * de fietsostrade * (elektrisch) fietsen in de zon

4 gedachten over “Count your blessings #34

  • Zeker doen! Ideaal voor als ze nog een kostenpost zoeken. Fietsvergoeding betaalt de overheid terug aan de werkgever (100 %) en de aankoop van een fiets kunnen ze voor 120 % afschrijven blijkbaar. Win-win dus!

   Like

 1. Ahoi voor de nieuwe fiets! En tof seg, dat kayakken! Soms heb ik ook wel zin om daar mee te starten (veel clubs hier met al die meren), maar ’t komt er niet echt van.
  En nu ben ik wel benieuwd hoe groot jij dan juist bent, eigenlijk ๐Ÿ™‚

  Like

  • Ah ja, kajakken lijkt me in Zwitserland wel toffer dan hier wekelijks hetzelfde stukje op de vaart te doen eigenlijk. Maar je sport al veel, ik kan me voorstellen dat je ook weer niet zo veel tijd hebt.
   Ik ben 1m83. ๐Ÿ™‚

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s