Nieuwe agenda

Een papieren agenda: ik kan niet zonder. Ik probeerde al om alles enkel online bij te houden, maar het lukt me niet. Ik heb een visueel geheugen en op papier werkt dat blijkbaar gewoon beter. Een papieren agenda is natuurlijk ook gewoon handiger om papieren tussen te steken. Kaartjes die ik krijg, tickets die ik alvast afdruk voor een optreden … Enfin, ik kan dus niet zonder.

Ik heb wel enkele vereisten: genoeg plaats om te noteren en een beetje mooi om naar te kijken. Zo’n agenda vond ik bij Team Confetti, de feelgoodblog van Olga (en vroeger ook Meike). Ik ontdekte de blog nog maar enkele maanden geleden, maar ik ben fan. Toen ik zag dat ze leuke agenda’s gemaakt hadden, zette ik ze op mijn lijstje met cadeautips op Pinterest. Ik kreeg andere leuke cadeaus en dus bestelde ik de agenda zelf, begin dit jaar. En zie eens hoe tof! De foto’s komen van de site van Team Confetti.

team-confetti-agenda-coverteam-confetti-agenda-10 team-confetti-agenda-11 team-confetti-agenda-13team-confetti-agenda-4 Iedere week is er een plekje voor notities en hoogtepunten van de week, elke week heeft een unieke achtergrond. Voor- en achteraan zit een extra vakje, om extra veel briefjes in te steken! Me happy!

Goed nieuws ook: er zijn nog enkele agenda’s en de prijs is verlaagd naar 10 euro. Ze versturen ook naar België (als je het lief vraagt), maar dan is de verzending natuurlijk iets duurder.

9 gedachten over “Nieuwe agenda

  1. Mooi en vrolijk, deze agenda! Ik gebruik ook nog altijd een papieren agenda, maar vond dit jaar niets naar mijn zin (slechte indeling, te groot formaat…) en heb er dan maar zelf eentje gemaakt uit een notaboekje. Er stak wel wat tijd in, maar ik word er nog altijd blij van, omdat het echt helemaal mijn goesting is nu!

    Like

  2. Ik heb ook nog altijd een papieren agenda. Het is gewoon leuker om alles neer te pennen en dit later terug te kunnen lezen … Ik haal de mijne steeds bij Hema, vind de modelletjes daar wel mooi.

    Like

  3. Leuke agenda! Ik had altijd een papieren agenda, al jaren eentje van Oxfam (de horizontale met een weekoverzicht op 2 p.). Sinds een half jaar heb ik een digitale en een papieren maar dat werkte niet. Dus nu sinds een maand of zo enkel de digitale, voorlopig gaat het goed. We’ll see…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s