Secret Santa: gekregen

Ik vertelde hier dat ik al twee enveloppen had gekregen en dat ik zou wachten op de derde om de kaarten te laten zien. Die derde is nog altijd niet aangekomen en komt misschien ook niet meer, dus laat ik graag de eerste twee al zien. Mogelijk komt er dus nog een vervolg op deze blogpost.

De twee enveloppen die ik al heb gekregen, zijn van blogs die ik lees, dus dat ik zeker fijn. Van Tita kreeg ik een schattig kaartje en een heuse zelfgeschreven nieuwjaarswens (met tovertruc om een betere wereld te toveren), op supermooi papier.

kaartje Tita

Van Karen kreeg ik een grote enveloppe met allemaal kleine cadeautjes. Karen haar blog volgde ik al toen ik zelf nog geen blog had. Ik bestelde enkele jaren geleden al twee stempels bij haar.

stempels Karen

Ik weet dus dat zij een creatieve madam is en was heel benieuwd toen ik de enveloppe kreeg en de verschillende pakjes zag.

enveloppe Karen

Er zat echt veel in het pakketje (ik had de indruk dat zij eerder aan de editie van vorig jaar meedeed dan aan die van dit jaar 🙂 ) en ik pakte alles een voor een uit.

cadeautjes Karen

Supertof en superpersoonlijk! Chocolade, poesjes, een kraanvogel in origami (mijn vriend vouwde die vroeger al eens voor mij, maar dat kon Karen natuurlijk niet weten) … Echt vanalles en zelfs een zelfgemaakte stempel! Ik pinde ooit een stempel van een strikje op mijn pinterestbord cadeautips en kijk wat ik kreeg:

stempel strikje

 

Dank je voor de kaartjes (en cadeautjes) Tita en Karen en dank voor de organisatie Tess!

11 gedachten over “Secret Santa: gekregen

 1. Fijn om te lezen dat je er blij mee was! Ik wacht ook nog op één kaartje..
  Achja, geen kerst zonder cadeautjes hé. Het zijn maar ‘prulletjes’, maar toch kan je er iemand blij mee maken 🙂

  Like

 2. Blij dat je het leuk vind. Ik ben niet zo’n knutselmadame dus ben ik maar in mijn pen gekropen. Toen ik mijn Secret Santa-pakjes aankreeg (en ja, ik ben verwend) voelde ik mij ook even schuldig dat ik er geen kleinigheidjes bij had gestoken.

  Like

 3. Hey, met verbouwen en de feestdagen heb ik je nog niet eerder kunnen bedanken. Heel erg bedankt voor jouw lieve wensen en de prachtige oorbellen. Fijn om jouw blog te ontdekken. Ik wens je een heel creatief, liefdevol jaar toe! Inge

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s