Read-a-thon

12-readathon1

Kathleen van Verbeelding organiseert een read-a-thon van 8 t.e.m. 14 december:

Een read-a-thon is een marathon maar dan met lezen. Geweldig, toch? Je probeert dus zoveel mogelijk te lezen in een bepaalde tijd. Bij deze Verbeelding bookclub read-a-thon stel je voor jezelf een doel en dan ga je ervoor!

Je moet zeker geen lid zijn van de Verbeelding Bookclub om mee te doen aan deze read-a-thon. Absoluut niet. Als je de uitdaging wil aangaan, dan plaats je gewoon je lijstje op je blog of je favoriete uitlaatplek. Je kan dan gedurende de week van 8 december tot en met 14 december updates geven of gewoon op het einde van de week, laten weten wat je allemaal hebt gelezen. Very laag-drempelig allemaal.

Tegenwoordig wint Netflix het vaak van lezen in mijn vrije tijd, wat ik ergens ook jammer vind, dus lijkt het me en ideaal moment om mee te doen aan de read-a-thon. Kathleen heeft zelf een indrukwekkend lijstje met wat ze allemaal wil lezen. Ik ben al blij als ik meer lees dan anders. 🙂

Momenteel ben ik bezig in De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson. Dat boek zou ik graag uitlezen en dan liefst ook nog halverwege geraken in Sweet Tooth van Ian McEwan.

sweet-tooth-by-ian-mcewan100jarigeman.indd

 

 

 

 

 

 

 

Na de read-a-thon zal ik hier verslag uitbrengen. Ik ben zelf benieuwd. 🙂

Advertenties

3 thoughts on “Read-a-thon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s