Sunshine Award

Onlangs nomineerde Fieke mij voor de Sunshine Award. Zij heeft een blog met lekkere vegan recepten, die natuurlijk ook voor niet-vegans lekker zijn. Ga zeker eens een kijkje nemen bij haar!

logo door verbeelding.org

De spelregels zijn als volgt:

 1. Post het logo van de Award (ik neem het logo over dat Kathleen heeft gemaakt, wegens veel mooier dan het origineel).
 2. Link naar de blogger die jou heeft genomineerd.
 3. Deel 7 willekeurige weetjes over jezelf.
 4. Nomineer 15 andere bloggers en link ze in je blogbericht.
 5. Laat de genomineerde bloggers weten dat je ze genomineerd hebt.

Na de Liebsteraward (met 11 willekeurige weetjes) was het even zoeken, maar hier zijn ze:

* Wiskunde was nooit mijn favoriete vak, maar toch heb ik iets met cijfers. Mijn vriend schrikt al niet meer als ik ‘twee twee twee twee’ zeg omdat het 22 uur 22 is op de wekker.

* Hoewel ik iedere dag fiets, ben ik blijkbaar incapabel om fietsbanden op te pompen. Ik heb, denk ik, te weinig kracht in mijn vingers, waardoor ik niet voel wanneer een band volledig opgepompt is (of ik geef het te snel op, dat kan ook). Bijgevolg heb ik vaak het gevoel dat mijn band net platter staat na het oppompen. Dus vraag ik het af en toe aan iemand anders, al is dat niet zo handig met een fiets die permanent aan een station staat …

* Ik heb twee brillen (een rode en een blauwe). Ik heb die gekocht in Nederland (een bril is daar veel goedkoper) en wissel af, afhankelijk van (de felheid van) mijn outfit die dag.

* Ik ben de jongste van vier en ja, wij hebben allemaal lange namen. Al is de mijne toch veruit de origineelste. De anderen hoeven hun naam geen twee (of meer) keer te zeggen bij een kennismaking.

* Ik stond als kind op de cover van een boek voor Nederlands (via mijn moeder, die meewerkte aan een tijdschrift bij die uitgeverij). Vandaag werk ik voor die uitgeverij, op de redactie Nederlands, jawel. Het cirkeltje is dus rond en ik verschijn nu af en toe ìn een boek (als de foto te specifiek is en er geen andere modellen voorhanden zijn).

* Ik ben niet fotogeniek, het lukt mij niet om ‘normaal’ op een foto te staan. Je zal hier dan ook niet snel een foto van mij vinden.

* Ik hou van de zon. Ik ben geboren in de zomer (altijd vakantie op mijn verjaardag, toen ik nog naar school ging toch) en kan echt goedgezind worden van de zon. Zitten puffen in een warm land is niets voor mij, maar een fietstochtje of een wandeling in de zomer vind ik heerlijk!

Vijftien bloggers nomineren vind ik te veel. Ik nomineer er graag vijf: Evischrijft, KellyJade, Sleepingincleansheets, Een huis in de straat en Nuniya.

5 gedachten over “Sunshine Award

 1. Leuk dat je ook weetjes over jezelf hebt gedeeld! Altijd leuk om de persoon achter de blog een beetje beter te leren kennen 🙂

  Like

 2. Hihi, dat met die cijfers heb ik ook wel een beetje. Ik las vroeger soms zelfs nog wat langer in bed om het zeker 22u22 te zien worden 🙂
  Wat die fietsbanden betreft: misschien een pomp met een meter gebruiken? Dan zie je hoeveel er al inzit en moet je zelfs helemaal niet meer voelen, maar gewoon pompen tot de juiste hoeveelheid bar. Al weet ik niet of dat systeem bij een handpomp bestaat (wat ik vermoed dat je gebruikt aangezien je je band oppompt aan het station); ik heb het tot nu toe enkel nog maar bij voetpompen gezien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s