Van de weggeef

Fans van mijn Facebookpagina weten dat ik al eens graag iets weggeef. Volgers van mijn blog mogen natuurlijk ook eens iets winnen. Daarom geef ik drie volgers binnenkort een prijs.

Juwelenbon

De eerste prijs is een cadeaubon van Juwelen Gerhilde ter waarde van 15 euro en een verrassingsjuweel. De tweede en derde prijs is telkens een verrassingsjuweel.

Wat moet je doen om kans te maken?

Simpel: volg deze blog en schrijf in een reactie op dit blogbericht wat je zou willen winnen (keuzes zijn ring, oorhangers, oorstekers, haarspeldje), of je eerder van brons- of zilverkleurig houdt en wat je lievelingskleur is. Dan kan ik je een verrassingsjuweel op maat maken. Meedoen kan tot en met 13 januari. Succes!

10 gedachten over “Van de weggeef

  1. Wat een leuke blog heb je! Merci om bij mij te reageren. Knap zeg, dat je al zoveel bent afgevallen! Toi toi toi dat je op je streefgewicht geraakt πŸ™‚ En de kaarsen en juweeltjes die je maakt zijn echt mooi! Ik volg je nu via Bloglovin’. Ik heb nog niet veel oorstekers dus waag mijn kans voor mooie bronskleurige oorstekers, al zijn mijn lievelingskleuren turkoois/appelblauwzeegroen/mosterdgeel. Liefs!

    Like

  2. Hallo Gerhilde, natuurlijk doe ik heel graag mee met je giveaway!!! Je juweeltjes zijn en blijven mooi πŸ™‚ ik ding mee naar een ring in tinten blauw of oker πŸ™‚ vele grts !!!

    Like

  3. Wat fijn dat je deze acties doet! Op facebook heb ik al meermaals meegedaan maar ik wist niet dat je een blog had :). Ik vind jou juweeltjes altijd zeer leuk, mooi en vooral uniek! Ik draag het liefst oorbellen of ringen en hou wel van roosjes-accessoires . πŸ™‚ Mijn lievelingskleur is muntgroen maar appelblauwzeegroen vind ik ook een mooie kleur. πŸ™‚ Bij voorkeur draag ik liever bronskleurige juwelen. Nog veel succes met alles wat je doet! Liefs, Marissa.

    Like

  4. hallo! Ik wist niet dat je ook een blog hebt! Wat leuk! Een leuke ontdekking en ik kan ook nog eens meedoen aan een wedstrijd! Ik vind je juwelen echt mooi! Ik houd van zilverkleurige juwelen en voor de rest zal ik niet moeilijk doen haha! Lieve groetjes Iris

    Like

  5. Hey, jij hebt steeds zeer mooie juweeltjes. Kan soms moeilijk kiezen.
    Mijn favorieten zijn juweeltjes met een roosje. Oorbelletjes of hangertje, alles is mooi!

    Like

  6. dit wil ik best winnen πŸ™‚
    oorhangers of haarspeldjes zijn momenteel mijn favorieten. liefst bronzen.
    Kleurtjes houd ik van vanalles. Dat mag gaan van bordeaux tot blauw tot oker. love it all!!!

    Like

  7. Pingback: Van de weggeef: de gelukkigen | gerhilde maakt

Plaats een reactie